Soutěž se Zdravou 5

10.03.2022 19:05

 Dobrý den,

rádi bychom Vás informovali o zahájení 10. ročníku celostátní kuchařské soutěže Finále Zdravé 5, do kterého se může zapojit libovolný počet tříčlenných týmů z Vaší školy nebo školky.

Letošní zadání soutěže zní: Připravte jeden slavnostní pokrm, který splňuje zásady Zdravé 5, pokrmem někoho potěšte/obdarujte a vymyslete přání pro Zdravou 5 k 10. narozeninám kuchařské soutěže Finále Zdravé 5. Celý průběh přípravy receptu i obdarování nám popište, vyfoťte a nahrajte na naše stránky. Přání pro Zdravou 5 nahrajte spolu s přihláškou nebo zašlete na adresu Nadačního fondu Albert.

Vybereme 3 nejlepší týmy z každé kategorie z celé České republiky, které budou soutěžit o hodnotné ceny ve velkém finále v Praze. Vítězové 10. ročníku se mohou těšit na velkou výhru – víkend plný vaření a zážitků. Těšit se můžete také na Míšu Tomešovou, která s námi již třetím rokem na soutěži spolupracuje.

Uzávěrka přihlášek je do 2. 5. 2022.

Více informací o podmínkách a přihlašování do soutěže najdete na našich stránkách:

https://zdrava5.cz/finale-zdrava5

Nezapomeňte mít potvrzené souhlasy GDPR u všech přihlášených dětí z týmů (formulář naleznete v přihlášce nebo pravidlech soutěže na našich stránkách).

Těšíme se na vaši účast.

Tým Zdravá 5

 

 letáček 

—————

Zpět